STIGA - DNA Hybrid M

NOVINKASTIGA 2023 Potah je navržena a optimalizován pro hráče stolního tenisu s všestranným a útočným stylem hry, ... Celý popis

SKLADEM

STIGA 2023

Potah je navržena a optimalizován pro hráče stolního tenisu s všestranným a útočným stylem hry, kteří mají vysoké nároky a očekávají ty nejkvalitnější materiály.
Středně tvrdá houba DNA Hybrid M je určena pro hráče, kteří hledají dokonalou rovnováhu mezi kontrolou a rychlostí. Umožňuje hráči snadněji vyhrávat výměny s útokem třetího míče nebo hrát na jistotu se spoustou rotace. DNA Hybrid M má jedinečný částečně lepivý povrch gumy, který umožňuje hráči snáze generovat maximální rotaci míče v náročných herních situacích. Speciální povrchová úprava poskytuje vynikající přilnavost a rotaci a přidává vysokou úroveň kontroly.
Technologie STIGA PSC (Power Sponge Cells) v kombinaci s technologií H-Touch Tensor generuje delší dráhu míče a agresivnější oblouk během. Póry houby zlepšují kontakt mezi potahem a prknem a dávají každému úderu ostrý zvuk.

- Technologie H-Touch Tensor poskytuje unikátní potah s tvrdostí houby 47,5 stupňů
- DNA Hybrid M = Medium - Dokonalá rovnováha mezi kontrolou a rychlostí
- Polopřilnavý povrch pro maximální rotaci
- Optimalizovaná povrchová přilnavost pro zvýšenou rotaci a delší dráhu míče
- Power Sponge Cells poskytují maximální katapultový efekt a optimální výkon
- Vyvinuto ve spolupráci se špičkovými čínskými, japonskými a švédskými hráči
- Vyrobeno v Německu, navrženo ve Švédsku

Výrobce: STIGA
Kód zboží: 12002304
Rotace: 98
Rychlost: 103
Kontrola: 75
Tvrdost: střední
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit