BUTTERFLY - Tori

Mega výprodej textilu Butterfly 2022. Kolekce BUTTERFLY 2019 TORI je elegantní kolekce vhodná pro všechny ... Celý popis

SKLADEM

Mega výprodej textilu Butterfly 2022.

Kolekce BUTTERFLY 2019

TORI je elegantní kolekce vhodná pro všechny generace. Klasické barvy a komfortní střih činí tyto výrobky ideální pro kluby a oddíly. Lehký elastický materiál výborně absorbuje veškerou vlhkost a budete se v něm cítit pohodlně i v koncovce pátého setu.

Polokošile TORI jsou vyrobeny ve třech klasických barvách. Látka je velmi lehká a přizpůsobí se postavě. S límečkem a knoflíčky u krku a elastickým pruhem na hrudi.

Materiál: 100% mikrovlákno Micro DryFit
Barvy: černá, modrá, červená

Nejste si jistý velikostí? Mrkněte na obrázek s Velikostní tabulkou.
Nesedí Vám velikost? Rádi Vám ji zdarma vyměníme.

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10301901
Pohlaví: unisex
Váha: 0.2 kg
Balení: 1 ks
Materiál: 100% mikrovlákno
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit