DONIC - Waldner Classic 25

Špičkový stůl na stolní tenis DONIC s deskou o síle 25 mm. Superkvalitní vrchní deska a vyztužující okraj o ... Celý popis

SKLADEM

Špičkový stůl na stolní tenis DONIC s deskou o síle 25 mm. Superkvalitní vrchní deska a vyztužující okraj o síle 60 milimetrů zajišťují perfektní a pravidelný odskok míčku. Masivní podvozek s osmi kolečky (čtyři z nich s brzdou) zajišťuje snadnou a pohodlnou manipulaci. Ideální stůl pro všechny, kteří hledají špičkovou kvalitu za rozumnou cenu. Schváleno ITTF. Zajistíme Vám dopravu stolu po celé ČR za 390 Kč. Dodání bez síťky. Doporučujeme DONIC Stress.
o 25 mm deska z dřevotřísky
o 60 mm vyztužovací rám ze železa
o 8 koleček, z toho 4 s brzdou
o barva: modrá nebo zelená
o síťka není součástí balení
o 2 roky záruka
o jednoduchá montáž (30 minut)
o schválen Mezinárodní federací stolního tenisu ITTF
Rozměry stolu ke hraní: 274 x 152,50 x 76 cm
Rozměry složeného stolu: 160 x 172 x 60 cm (délka x výška x šířka)
Vyrobeno v SRN.
Váha: 106 kg

Cena dopravy po celé ČR: 390 Kč

Výrobce: DONIC
Kód zboží: 14801205
Váha: 124 kg
106 kg
Balení: 1 ks
Deska: 25 mm
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit