DONIC - Bluefire JP 01

Řada útočných potahů BLUEFIRE od firmy DONIC je vyrobena vylepšenou technologií Formula FD3. Potahy disponují ... Weitere Details

AUF LAGER

Řada útočných potahů BLUEFIRE od firmy DONIC je vyrobena vylepšenou technologií Formula FD3. Potahy disponují modrou houbou s většími póry a extrémně spinovou vrchní gumou. Vysoká rychlost a vyšší letová křivka umožňují moderní útočnou hru.
Extrémně přilnavý, pevný, přesto pružný vrchní potah. Vytváří maximální spin při topspinech a prodlužuje dobu kontaktu míčku s pálkou. Doporučeno pro útočníky hrající blízko stolu i hráče hrající dále od stolu.

Herstellername: DONIC
Artikelnummer: 14001302
Gewicht: 0.1 kg
Verpackung: 1 Stk
ITTF: JA
Garantie: 2 Jahre

Kommentar schreiben

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Sicherheitscode
Aktualisieren