BUTTERFLY - Tano (Jacket)

BUTTERFLY 2020 Tano The contrast between shirts in wide variety of colors and the more understated, lined Hoodie ... See More

IN STOCK

BUTTERFLY 2020

Tano
The contrast between shirts in wide variety of colors and the more understated, lined Hoodie underlines the individual character of the Tano series. Using the popular “Micro DryFit” Material mix, Tano features breathability, skin-friendliness and a comfortable wearing sensation which makes it a perfect fit for all sporting and leisure activities.

Jacket Tano
Easily combinable hoodie with a subtle design, made from comfortable and soft PolyTerry Material.
Material: Poly Terry / Micro Dryfit
Color: black
XS - 4XL / 128, 140, 152

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10352008
Gender: unisex
Type: Jacket
Weight: 0.5 kg
Pcs: 1 pcs
Material: 100% polyester
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh