BUTTERFLY - Deska Centrefold 25 (2. jakost)

BAZAR: Stůl je vystavený na prodejně v Praze. Deska pod síťkou je mírně prohnutá (cca 8 mm), na desce je ... See More

IN STOCK

BAZAR: Stůl je vystavený na prodejně v Praze. Deska pod síťkou je mírně prohnutá (cca 8 mm), na desce je mírně zvlněné povrh u kraje stolu, viz fotky. Stůl je hraný cca 3 měsíce.

Stůl BUTTERFLY Easifold Outdoor je kvalitní stůl na stolní tenis pro venkovní (ale i vnitřní) použití. Dodává se v modré nebo zelené barvě. Vrchní deska o síle 12 mm je vyrobena z revolučního materiálu Compreg. Ten se skládá z 11 vrstev speciálně upravovaného materiálu. Deska je natřena speciální barvou DuPont, která chrání desku před venkovními vlivy. Deska je vyztužena rámem o síle 30 mm. Výsledkem je perfektní odskok míčků podobný odskoku u vnitřních stolů.
Podvozek se skládá ze dvou polovin, přičemž každá polovina má 4 kolečka (1 s brzdou) a 2 výškově nastavitelné nohy. To pomáhá při nerovnosti terénu k vyrovnání. Celý podvozek se snadno složí k desce a zachytí dvojitou pojistkou proti samovolnému rozložení. Možnost hry jednoho hráče při složení pouze jedné poloviny stolu (obr.2). Klipová venkovní síťka je již také součástí balení. Stůl je vhodný pro domácnosti a školy a všude tam, kde je potřeba snadná manipulace.
Doprava po celé ČR je zdarma.
o 12 mm venkovní deska
o ochranný boční rám o síle 30 mm
o podvozek s osmi kolečky (2 mají brzdu) o průměru 75 mm
o výškově nastavitelné nohy
o barva: modrá nebo zelená
o schválení CEN: EN 14468-1.
o síťka Butterfly Clip Outdoor je součástí balení
o 3 roky záruka
o jednoduchá montáž (10-15 minut)
o dodání ZDARMA po celé ČR (3-5 pracovních dnů)
Rozměry stolu: 275 x 153 x 77 cm
Rozměry složeného stolu: 161 x 158 x 63 cm
Váha: 95 kg

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10801624
Weight: 60 kg
Pcs: 1 pcs
Material: Blade
Table top: 22 mm
Free shipping: ano
Warranty: 1 rok

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh