FS - Puchar 19819-21

Puchar przekazany zwycięzcy. Możliwość zamówienia we trzech różnych rozmiarach. Postument z imitacji marmuru w ... Opis towaru

W magazynie

Puchar przekazany zwycięzcy. Możliwość zamówienia we trzech różnych rozmiarach.
Postument z imitacji marmuru w kolorze szarym.
Możliwość naklejenia złotej tabliczki z danym opisem na puchar lub medale. Cena 1 EUR za tabliczkę z opisem. Tekst proszę wpisać w zamówieniu do Notatek lub wysłać na emial Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Producent: FS
SKU: 48911907
Waga: 0.5 kg
Zestaw: 1 szt.

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh

Produkty alternatywne
Może Ci się spobobać