BUTTERFLY - Timo Boll SG99

Pálka na stolní tenis BUTTERFLY Timo Boll SG99 pro pokročilé hráče. Útočná pálka s vysokou točivostí ... Weitere Details

AUF LAGER

Pálka na stolní tenis BUTTERFLY Timo Boll SG99 pro pokročilé hráče. Útočná pálka s vysokou točivostí potahů Wakaba s houbou o síle 1,8 mm. Držátko vyrobené technologií Smart Grip má unikátní tvar zúžený uprostřed. Díky tomu pálka neklouže v ruce a zlepšil se pocit míčku na pálce při odehrání úderu. Držátko: anatomické (AN).

Herstellername: BUTTERFLY
Artikelnummer: 10202005
Rotation: 100
Geschwindigkeit: 100
Kontrolle: 70
Härte: mittel
Gewicht: 0.19 kg
Verpackung: 1 Stk
ITTF: JA

Kommentar schreiben

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Sicherheitscode
Aktualisieren