DONIC - Síť Versa (k Robopongu 1055)

Záchytná síť k robotům s názvem Donic Versa je praktický pomocník při tréninku s robotem. Ať už trénujete ... Weitere Details
AUF LAGER

Záchytná síť k robotům s názvem Donic Versa je praktický pomocník při tréninku s robotem. Ať už trénujete s Robopongem 545 nebo 1055, procvičujete servis nebo hrajete zásobník, tato síť vám zachytí většinu míčků směřujících na stůl. Robot 1055 se perfektně hodí k této síti a nemusí se již umísťovat na stůl. Tato kombinace vám umožní hrát déle bez nutnosti míčky manuálně sbírat a přesouvat do robotu, neboť míčky se zachytávají přímo do něj. Bez robotu se míčky shromažďují do boxu nebo kyblíku, který není součástí dodávky. Výhodou je velmi snadná montáž a demontáž.
Šíře úchytu: max 8 cm - lze umístit na stoly s šířkou desky + rámu 10 - 80 mm.

Barva: černá

Herstellername: DONIC
Artikelnummer: 14751701
Gewicht: 4 kg
Verpackung: 1 Stk
Garantie: 2 Jahre

Kommentar schreiben

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Sicherheitscode
Aktualisieren