BUTTERFLY - Rozena

Akce na oblíbený potah BUTTERFLY Rozena. ROZENA je špičkový potah BUTTERFLY vybavený unikátní technologií ... Weitere Details

AUF LAGER

Akce na oblíbený potah BUTTERFLY Rozena.

ROZENA je špičkový potah BUTTERFLY vybavený unikátní technologií Spring Sponge (stejná jako u potahů Tenergy). Byl vyvinutý laboratořemi BUTTERFLY se speciálním důrazem na toleranci chyb při hře. Kombinací technologií Spring Sponge (zakomponované do růžové houby) a nové vrchní gumy vyrobené technologií High Tension vznikl potah, se kterým zahrajete útočné rychlé údery se zachováním nejvyššího stupně kontroly a konzistence. Tento potah vám odpustí hodně chyb vzniklých nesprávným úhlem pálky nebo směru pohybu ruky. ROZENA navazuje na úspěch potahů TENERGY. Je velmi účinný při hře u stolu a ze střední vzdálenosti.
Tento potah doporučujeme všem hráčům, kterým se potahy Tenergy zdají příliš náročné na ovladatelnost a kontrolu. S Rozenou získáte podobné rotace, ale trochu menší rychlost a hlavně mnohem lepší kontrolu míčku. Odpustí vám nejednu nepřesnost ve vaší hře.

Více informací o potahu ROZENA najdete zde:
https://www.vsenastolnitenis.cz/cz/vse-o-nakupu/rozena-potah-s-maximem-tolerance

Herstellername: BUTTERFLY
Artikelnummer: 10001703
Rotation: 98
Geschwindigkeit: 100
Kontrolle: 75
Härte: mittel
Gewicht: 0.1 kg
Verpackung: 1 Stk
ITTF: JA
Garantie: 2 Jahre

Kommentar schreiben

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Sicherheitscode
Aktualisieren