BUTTERFLY - Allround New + Flextra

NEUProfesionální pálka za výhodnou cenu. Pálka Vám přijde již zkompletovaná s nalepenými potahy na prknu a ... Weitere Details

AUF LAGER

Profesionální pálka za výhodnou cenu. Pálka Vám přijde již zkompletovaná s nalepenými potahy na prknu a ochrannou páskou.
Lepeno u nás před odesláním. Univerzální prkno BUTTERFLY Allround New a potahy BUTTERFLY Flextra o síle 2,1 mm.
Pálka je vhodná pro všechny hráčské úrovně - od začátečníků, přes rekreační hráče až po středně pokročilé. Doporučujeme ji všem, kteří mají rádi kvalitu. Pálka umožňuje snadnou všestrannou hru při zachování vysokého stupně kontroly. Pálka odpustí mnoho chyb a je velmi lehce kontrolovatelná, především v rotovaných úderech.

Držátko: konkávní (FL), anatomické (AN), rovné (ST)

Herstellername: BUTTERFLY
Artikelnummer: 10201902
Rotation: 80
Geschwindigkeit: 75
Kontrolle: 90
Härte: mittel
Gewicht: 0.19 kg
Verpackung: 1 Stk
ITTF: JA
Garantie: 2 Jahre

Kommentar schreiben

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Sicherheitscode
Aktualisieren