Der Materialspezialist - Reflection

Potah typu antitopspin výjimečný svojí schopností pohltit rychlost (tlumící houba), obrátit spin (tzv. spin ... Weitere Details

AUF LAGER

Potah typu antitopspin výjimečný svojí schopností pohltit rychlost (tlumící houba), obrátit spin (tzv. spin reversal*) a rušivě poslat míč zpět. Zajímavá kombinace hladké gumy a speciální tlumící houby dovoluje krátký blok a krátkou rušivou hru přímo u stolu.
Schopnost blokovat jakýkoliv tvrdý úder vč. topspinu přímo za sítí - klidně jen nastavením pálky na míč. Vysoká kontrola díky tlumící houbě.

*Spin reversal (= obrácení přicházející rotace, čím větší topspin protihráč dá, tím větší rotaci dostane zpět)

Tři různé síly houby:
0,9 - nejvyšší rušivý efekt a nejlepší spin reversal
1,2 - střední cesta = výhodný kompromis
1,5 - nízká rychlost

Návod k lepení/péči o potah:
potah je dodáván s lepící fólií, která je určena k lepení tohoto potahu
při lepení je potřeba postupovat podle instrukcí (součást balení)
pro zachování pozitivních vlastností potahu doporučujeme používat přípravek Pro Anti Clean

Herstellername: Der Materialspezialist
Artikelnummer: 39001804
Gewicht: 0.1 kg
Verpackung: 1 Stk
ITTF: JA
Garantie: 2 Jahre

Kommentar schreiben

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Sicherheitscode
Aktualisieren

DAS KÖNNTE IHNEN AUCH GEFALLEN