Der Materialspezialist - Reflection

Potah typu antitopspin výjimečný svojí schopností pohltit rychlost (tlumící houba), obrátit spin (tzv. spin ... Opis towaru

W magazynie

Potah typu antitopspin výjimečný svojí schopností pohltit rychlost (tlumící houba), obrátit spin (tzv. spin reversal*) a rušivě poslat míč zpět. Zajímavá kombinace hladké gumy a speciální tlumící houby dovoluje krátký blok a krátkou rušivou hru přímo u stolu.
Schopnost blokovat jakýkoliv tvrdý úder vč. topspinu přímo za sítí - klidně jen nastavením pálky na míč. Vysoká kontrola díky tlumící houbě.

*Spin reversal (= obrácení přicházející rotace, čím větší topspin protihráč dá, tím větší rotaci dostane zpět)

Tři různé síly houby:
0,9 - nejvyšší rušivý efekt a nejlepší spin reversal
1,2 - střední cesta = výhodný kompromis
1,5 - nízká rychlost

Návod k lepení/péči o potah:
potah je dodáván s lepící fólií, která je určena k lepení tohoto potahu
při lepení je potřeba postupovat podle instrukcí (součást balení)
pro zachování pozitivních vlastností potahu doporučujeme používat přípravek Pro Anti Clean

Producent: Der Materialspezialist
SKU: 39001804
Waga: 0.1 kg
Zestaw: 1 szt.
ITTF: tak
Gwarancja: 2 lata

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh