BUTTERFLY - Lezoline Rifones

Obuv Lezoline Rifones od firmy Butterfly v černé barvě navazuje na oblíbené předchozí modely, nyní ještě ... Opis towaru

W magazynie

Obuv Lezoline Rifones od firmy Butterfly v černé barvě navazuje na oblíbené předchozí modely, nyní ještě vylepšená o několik vychytávek. Jedná se o boty na stolní tenis špičkové kvality, nízkou váhou a moderním designem. Jejich výroba je koncipována tak, aby splnila ty nejpřísnější požadavky stolních tenistů a tenistek.
Mají v sobě několik vychytávek, které hráči určitě ocení:
o 'STB' torzní ochranu před zkroucením boty v extrémních situacích
o 'B-Armor' prodyšné zpevnění
o 'B-Absorber' materiál tlumící nárazy
o 'Winggrip' přilnavá neklouzavá podrážka známá od bot Energyforce

Tyto boty používají hráči jako Timo Boll, Jun Mizutani nebo Tomokazu Harimoto. Pochvalují si špičkovou kvalitu a dlouhou životnost.

Barva: černá
Velikosti: 34 - 47
Váha: 274 g (vel. EU 43)


Nevíte jakou zvolit velikost? Mrkněte na obrázek s Tabulkou velikostí obuvi.
Nesedí Vám velikost zaslaných bot? Rádi vám je zdarma vyměníme.

Producent: BUTTERFLY
SKU: 10402001
Płeć: unisex
Waga: 0.5 kg
Zestaw: 1 szt.

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh