BUTTERFLY - Fan Zhendong ZLC

an Zhendong ZLC je prkno Butterfly obsahující dvě vrstvy speciálního karbonu s názvem ZLC. To je speciální ... Opis towaru

W magazynie

an Zhendong ZLC je prkno Butterfly obsahující dvě vrstvy speciálního karbonu s názvem ZLC. To je speciální materiál vyvinutý v laboratořích Butterfly, díky němuž se zvětšil sweet-spot, tedy místo, odkud je míček odehrán vždy stejně. Ale především se zvýšila kontrola, která je u takto rychlého prkna zcela výjimečná. Výhodou je také delší čas míčku na pálce a lepší kontrola.
Ve srovnání s prknem Fan Zhendong Super ZLC je ZLC pomalejší s vyšším stupněm kontroly míčku. Použité dýhy dřev jsou totožné.
Pro koho je Fan Zhendong ZLC určeno?
Doporučujeme útočníkům, kteří preferují rychlé prkno s dobrou kontrolou. Především pak těm, kteří používají prkno ALC a rádi by trochu zrychlili.
Jaké potahy na toto prkno použít?
Výhody Fan Zhendong ZLC nejlépe vyniknou ve spojení s potahy Butterfly Dignics a Tenergy.

Více informací o celé řadě pěti dřev Fan Zhendong naleznete zde:
https://www.vsenastolnitenis.cz/cz/blog/nase-tipy/fanzhendong

Držátko: konkávní (FL), rovné (ST), penholder
Přibližná váha (+/- 5 gramů): 85 gramů
Vrstvy: 5 + 2 ZLC
Velikost hlavy: 157 x 150 mm
Síla: 5.5 mm
Rozměr držátka: FL - 100x25x34mm, ST - 100x23x28mm

Producent: BUTTERFLY
SKU: 10102208
Szybkość: 98
Kontrola: 65
Waga: 85 g
Warstvy: 5+2
Zestaw: 1 szt.
Materiał: carbon
ITTF: tak
Gwarancja: 2 lata

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh