BUTTERFLY - Fan Zhendong ALC

Fan Zhendong ALC je prkno Butterfly, které si zvolila pro svou hru světová jednička Fan Zhendong (údaj je platný ... Opis towaru

W magazynie

Fan Zhendong ALC je prkno Butterfly, které si zvolila pro svou hru světová jednička Fan Zhendong (údaj je platný k září 2022).
Toto dřevo se pyšní strukturou dýh a dvou vrstev karbonu Arylate, které používá s úspěchem celá řada špičkových hráčů (např. Timo Boll, Zhang Jike, Harimoto, Mizutani atd.). Tato kombinace patří k nejpopulárnějším ve světě stolního tenisu na všech úrovních.
Výhodou je vysoká pružnost Arylate karbonu, jeho dynamika a rychlost, a především úžasná kontrola, jež činí toto prkno velmi snadno ovladatelné.
Ve srovnání s prknem Fan Zhendong Super ALC je klasická ALC o něco pomalejší s vyšším stupněm kontroly míčku. Použité dýhy dřev jsou totožné.
Pro koho je Fan Zhendong ALC určeno?
Doporučujeme hráčům všech úrovní s topspinovým pojetím hry. Především pak těm, kteří používají prkno bez karbonu a rádi by trochu zrychlili.
Jaké potahy na toto prkno použít?
Výhody Fan Zhendong ALC nejlépe vyniknou ve spojení s potahy Butterfly Dignics a Tenergy.

Více informací o celé řadě pěti dřev Fan Zhendong naleznete zde:
https://www.vsenastolnitenis.cz/cz/blog/nase-tipy/fanzhendong

Držátko: konkávní (FL), rovné (ST), penholder
Přibližná váha (+/- 5 gramů): 87 gramů
Vrstvy: 5 + 2 ALC
Velikost hlavy: 157 x 150 mm
Síla: 5.8 mm
Rozměr držátka: FL - 100x25x34mm, ST - 100x23x28mm

Producent: BUTTERFLY
SKU: 10102206
Szybkość: 96
Kontrola: 66
Waga: 87 g
Warstvy: 5+2
Zestaw: 1 szt.
Materiał: carbon
ITTF: tak
Gwarancja: 2 lata

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh