DONIC - Relevant

DONIC 2020 DONIC RELEVANT Dynamické prkno pro útočnou hru. Obsahuje dvě vrstvy nového materiálu Certran, který ... Opis towaru

W magazynie

DONIC 2020

DONIC RELEVANT
Dynamické prkno pro útočnou hru. Obsahuje dvě vrstvy nového materiálu Certran, který má 15x větší sílu v tahu než ocel a používá se při výrobě kabelů a vlasců pro rybářské pruty. I přes to poskytuje prkno příjemnou odezvu od míčku a lehké vibrace.
Doporučujeme středně útočným hráčům s variabilitou úderů.

Počet vrstev: 7
Použitá dřeva: Ayous (střed), limba (3+5), Certran (2+6) a limba (1+7)

Producent: DONIC
SKU: 14102001
Szybkość: 92
Kontrola: 68
Waga: 85 g
Warstvy: 7
Zestaw: 1 szt.
Materiał: Deska
Gwarancja: 2 lata

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh