DONIC - Bluestorm Z3

Potahy z kolekce DONIC 2017. Potahy DONIC Bluestorm jsou vyrobeny novou technologií s užší vrchní gumou. To ... Opis towaru

W magazynie

Potahy z kolekce DONIC 2017.

Potahy DONIC Bluestorm jsou vyrobeny novou technologií s užší vrchní gumou. To umožnilo zvýšit spodní houbu v síle max (cca 2,3 mm). Zároveň jsou potahy lehčí než předchozí Bluefiry M a JP. V nabídce jsou tři verze - Z1 a Z2 mají stejně tvrdou houbu o tvrdosti 47,5°, Z3 má houbu měkčí 42,5° s většími póry.

Bluestorm Z3 je útočný softový potah poskytující vysoké rotace vaším úderům. Houba je měkčí a obsahuje větší póry. Oceníte to především při topspinu a v pasivních úderech, kdy je kontrola míčku mnohem lepší než s tvrdými potahy.

Potah je určen pro hráče preferující rotaci a kontrolu.

Síla houby: 1.9 / 2.1 / max (2,3 mm)

Producent: DONIC
SKU: 14001703
Rotacja: 94
Szybkość: 97
Kontrola: 77
Twardość: miękki
Waga: 0.1 kg
Zestaw: 1 szt.
ITTF: tak
Gwarancja: 2 lata

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh