- Time Out

NOWOŚĆElektroniczny licznik Exacto TIME OUT dokładnie odlicza długość 60 sekund, czyli czasu na Time Out, czyli przerwę ... Opis towaru
W magazynie

Elektroniczny licznik Exacto TIME OUT dokładnie odlicza długość 60 sekund, czyli czasu na Time Out, czyli przerwę pomiędzy seriami.
Został opracowany we współpracy z komitetem sędziowskim ČAST.
Wykorzystuje wyświetlacze ze wszystkich czterech stron, aby każdy mógł to zobaczyć.
Sterowanie jest bardzo proste. Włącza się go jedynie za pomocą przełącznika kołyskowego, który rozpoczyna odliczanie 60 sekund (długość Time Out lub przerw pomiędzy seriami).
Bardzo ważna jest również waga, tylko 1205 gramów.
Pamiętano także o miejscu na sponsorów czy logo zespołu, które znajduje się w dolnej części lady obok litery

Producent:
SKU: 51822401
Waga: 1.21 kg
Zestaw: 1 szt.
Materiał: plast
Gwarancja: 2 lata

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh

Produkty alternatywne