Dr. Neubauer - Explosion

Potah s krátkými vroubky kombinující rychlost a rušivý účinek. Zvládne dynamickou hru při jakékoliv síle ... Opis towaru

W magazynie

Potah s krátkými vroubky kombinující rychlost a rušivý účinek. Zvládne dynamickou hru při jakékoliv síle houby. Nízký odraz míče při tenčí houbě podporuje soupeřovy chyby. Na rozdíl od ostatních krátkých vroubků zvládne při bloku i nízkou trajektorii letu míčku. Vyžaduje zkušenosti a určitou praxi.

Síla houby:
• 1,2 - nejlepší rušivý účinek, relativně dobrá rychlost
• 1,5 - nejlepší rušivý účinek, dobrá rychlost
• 1,8 - méně rušivého účinku, velmi dobrá rychlost
• 2,0 - méně rušivého účinku, velmi dobrá rychlost
• 2,2 méně rušivého účinku, maximum rychlosti

Producent: Dr. Neubauer
SKU: 26001904
Waga: 0.1 kg
Zestaw: 1 szt.
ITTF: tak
Gwarancja: 2 lata

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh