Friendship - 729 FX Lightening

Friendship 729 FX Lightening je velmi lehký potah, zásluhou měkké houby pod vrchní gumou známou ze 729 Super FX, ... Opis towaru

W magazynie

Friendship 729 FX Lightening je velmi lehký potah, zásluhou měkké houby pod vrchní gumou známou ze 729 Super FX, Potah je vhodný jako pro defenzivní hru tak pro topspinový útok. Kontrola je dobrá hlavně zásluhou měkčí houby.

Producent: Friendship
SKU: 21001507
Waga: 0.1 kg
Zestaw: 1 szt.
ITTF: tak

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh