Enlio - Y14155

Nejkvalitnější sportovní podlaha od firmy ENLIO. Tento povrch byl speciálně navržen pro stolní tenis, ale lze s ... See More

IN STOCK

Nejkvalitnější sportovní podlaha od firmy ENLIO. Tento povrch byl speciálně navržen pro stolní tenis, ale lze s úspěchem použít i na další halové sporty (badminton, aerobik, sálová kopaná, florbal). Celková výška podlahy je 5,5 mm. Dodává se v pásech o šířce 1,8 metru a délka dle přání zákazníka. Cena je uvedena za 1 m2 a nezahrnuje případnou pokládku podlahy (tu jsme Vám schopni také zajistit). Podlaha je neklouzavá a šetří kolena, klouby i kotníky hráčů. Dlouhodobě výrazně snižuje riziko zranění.

o výška: 5,5 mm
o barva: tmavě červená
o délka pásu: neomezeně
o šířka pásu: 1,8 m
o dodání: cca 45 dní od objednávky
o cena je uvedena za m2 a neobsahuje položení
o orientační životnost: 15 let
o váha: 4,2 kg / m2
o záruka: 24 měsíců

Brand: Enlio
Item code: 41951504
Weight: 3.5 kg
Pcs: 1 pcs
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh

Related Products
Alternative products
YOU MAY ALSO LIKE