BUTTERFLY - Free Chack Pro II (500 ml)

Collection BUTTERFLY 2021 Free Chack Pro II Compared to the Free Chack Pro, the consistency has been optimized. This ... See More

IN STOCK

Collection BUTTERFLY 2021

Free Chack Pro II
Compared to the Free Chack Pro, the consistency has been optimized. This results in a shortened drying time. This achieves immediate 100?% adhesion to the surface of the blade. This means that the racket is as powerful as possible immediately after assembly. The noticeably longer ball contact time and the increased rotation support the player immediately.

Free Chack Pro II
Adhesive bottle including wooden clips, sponge for application in environmentally friendly bio packaging.
Material: latex glue
Content: 500 ml

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10602103
Weight: 0.6 kg
Pcs: 1 pcs
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh