DONIC - Blue Contact (1000 ml)

The DONIC Blue Contact Glue has been specially developed to improve the playing effects of large-pored sponges such as ... See More

IN STOCK

The DONIC Blue Contact Glue has been specially developed to improve the playing effects of large-pored sponges such as the DONIC Bluefire series. The glues sticky consistency guarantees a strong adhesion but also allows the rubber sheet to be easily detached when changing rubbers without damaging the sponge. In addition if several layers of the glue are applied, spin and speed playing qualities of the rubber are enhanced.
90 ml bottle sold in set with accessories
1 litre polythene screw cap bottle sold without accessories

Brand: DONIC
Item code: 14601302
Weight: 0.5 kg
Pcs: 1 pcs
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh