BUTTERFLY - Innerforce Layer ZLF

INNERFORCE EXPERIENCE WITH ZL-FIBER The INNERFORCE LAYER ZLF features a natural soft touch and homogenous bounce on ... See More

IN STOCK

INNERFORCE EXPERIENCE WITH ZL-FIBER

The INNERFORCE LAYER ZLF features a natural soft touch and homogenous bounce on all areas of the blade. By using ZL-Fiber and an overall thin diameter, the INNERFORCE LAYER ZLF provides excellent feedback on contact with the ball. The increased dwell time supports passive control and soft topspin shots alike.
The INNERFORCE LAYER ZLF is recommended for playerslooking to combine a natural touch with a stable bounce. It is also well suited for young players learning the basics of table tennis.

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10101703
Speed: 95
Control: 65
Weight: 90 g
Layers: 5+2
Pcs: 1 pcs
Material: carbon
ITTF: yes
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh