BUTTERFLY - Timo Boll TJ

Offensive blade from collection BUTTERFLY 2019. The TIMO BOLL TJ, a lightweight carbon blade with a smaller blade ... See More

IN STOCK

Offensive blade from collection BUTTERFLY 2019.

The TIMO BOLL TJ, a lightweight carbon blade with a smaller blade head, is recommended for typically young players to further improve their game. Enhanced with Carbon fibers, the TJ offers precision and speed while maintaining an ease-of-play comparable to all wood blades. The TIMO BOLL TJ features a slim, shortened handle (95x21x30mm) and a slightly larger blade's head (154x146) which suits especially younger players with small hands.
5+2-ply (T5000), only available in FL

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10101905
Speed: 84
Control: 70
Weight: 70 g
Layers: 3+2
Pcs: 1 pcs
Material: carbon
ITTF: yes
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh