BUTTERFLY - SK Carbon

LIGHTWEIGHT CARBON BLADE WITH A SOFTER TOUCH By using the special material TAMCA 5000, the new SK CARBON provides ... See More

IN STOCK

LIGHTWEIGHT CARBON BLADE WITH A SOFTER TOUCH

By using the special material TAMCA 5000, the new SK CARBON provides precision and increased active control, common to a T5000 blade. Due to its lightweight and thin composition, it also features a lower vibration property, resulting in more feedback on touch and an overall softer feeling.
The SK CARBON is recommended for players looking for a moderately fast and lightweight T5000 blade with a softer touch.

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10101704
Speed: 98
Control: 62
Weight: 92 g
Layers: 3+2
Pcs: 1 pcs
Material: carbon
ITTF: yes
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh