STIGA - Carbonado 45

Prkna STIGA Carbonado 45 a 90 jsou unikátní díky zcela novému karbonu s názvem TeXtreme° 64 gram per m2. Tyto ... See More

IN STOCK

Prkna STIGA Carbonado 45 a 90 jsou unikátní díky zcela novému karbonu s názvem TeXtreme° 64 gram per m2. Tyto velmi slabé vrstvy uhlíku, užší než u předchozích modelů Carbonadu 145 a 190, poskytují extrémní kontrolu a pocit míčku na pálce. Karbonové vrstvy u prken Carbonado 45 a 90 obsahují 64 gramů / m2, zatímco původní TeXtreme váží 100 gramů / m2. Výsledkem je unikátní prkno se skvělou kontrolou a precizním zpracováním.

Carbonado 45
U prkna Carbonado 45 jsou karbonové vložky položeny vůči držátku ve stupni 45®. Výsledkem je vyšší flexibilita prkna a zároveň vyšší trajektorie letu míčku. Ta je zároveň samozřejmě o něco kratší než např. u Carbonado 90®.
Sweet-spot (místo, odkud míček odehrajete vždy stejně) je zvětšený a rozložený spíše do šířky z levé části hlavy prkna do pravé.
Carbonado 45 je vhodné pro útočníky s topspinovými údery, kteří dávají přednost kontrole a delšímu pocitu míčku na pálce.

Brand: STIGA
Item code: 12101603
Speed: 96
Control: 72
Weight: 90 g
Layers: 5+2
Pcs: 1 pcs
Material: carbon
ITTF: yes
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh