STIGA - Clipper 75

New blade STIGA 2019 Limited edition - blade is in luxurious black box STIGA Table Tennis is celebrating its 75th ... See More

IN STOCK

New blade STIGA 2019
Limited edition - blade is in luxurious black box

STIGA Table Tennis is celebrating its 75th anniversary by launching Clipper 75, a new blade in the classic Clipper series. This blade is designed for those who seek extra speed and power but without compromising on STIGA’s unique sensitivity. Clipper Wood was first launched in 1981 and has since become a real classic when it comes to the combination of power, speed and sensitivity. This blade has been used worldwide and by a variety of top players throughout history, including former World and Olympic champion Liu Guoliang. Without a doubt, the perfect blade for the future champion!

Offensive 7-ply blade.
Part of STIGA’s popular Clipper series.
Limited edition celebrating STIGA's 75th anniversary.
A table tennis blade that combines speed, power and sensitivity.
Developed in close cooperation with the Chinese national team.

Brand: STIGA
Item code: 12101903
Speed: 90
Control: 68
Weight: 90 g
Layers: 7
Pcs: 1 pcs
Material: Blade
ITTF: yes
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh