BUTTERFLY - Jun Mizutani Super ZLC

A new dimension of touch. New processing techniques allow a strong and harmonious mixture of Carbon and ZL-Fiber, which ... See More

IN STOCK

A new dimension of touch. New processing techniques allow a strong and harmonious mixture of Carbon and ZL-Fiber, which in turn reduces energy loss and creates a bigger 'sweet spot' on the blade. The MIZUTANI JUN SUPER ZLC has a fantastic medium-hard touch and supports all forms of fast and spin-oriented play. A beautiful design combined with skilful craftsmanship makes the MIZUTANI JUN SUPER ZLC a blade to look out for.

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10101410
Speed: 94
Control: 69
Weight: 90 g
Layers: 5+2
Pcs: 1 pcs
Material: carbon
ITTF: yes
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh