BUTTERFLY - T-shirt Kihon Lady

Collection BUTTERFLY 2019 KIHON, the Cotton collection features supreme wearing comfort due to the classical 100% ... See More

IN STOCK

Collection BUTTERFLY 2019

KIHON, the Cotton collection features supreme wearing comfort due to the classical 100% cotton or cotton-melange material used. Suited for sport and leisure activities, KIHON convinces with a timeless design and colors, a comfortable cut and the literal softness of cotton. Superb comfort for sports and leisure.

T-shirt in Modern, shorter ladies

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10311907
Gender: Lady
Weight: 0.2 kg
Pcs: 1 pcs
Material: 70% cotton, 30% polyester
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh