JOOLA - Outdoor Ball (6 pcs)

The table tennis ball JOOLA OUTDOOR 40+ is ideal for outdoor table tennis games. Due to the optimized for outdoor play ... See More

IN STOCK

The table tennis ball JOOLA OUTDOOR 40+ is ideal for outdoor table tennis games. Due to the optimized for outdoor play characteristics, with a 20% higher total weight, great rallies can be achieved even in windy conditions.

Brand: JOOLA
Item code: 16702201
Weight: 0.05 kg
Pcs: 6 pcs
Material: plast

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh