BUTTERFLY - Glayzer 09C

NEWBUTTERFLY 2023 High-Performance rubber combining friction and bounce Grey Spring Sponge X is applied to Glayzer 09C. ... See More

IN STOCK

BUTTERFLY 2023
High-Performance rubber combining friction and bounce

Grey Spring Sponge X is applied to Glayzer 09C. Strokes with a stable trajectory are made possible, while combining powerful heavy spin with ease of over-the-table techniques at a high level. It is thanks to the combination of a friction top sheet that provides the High Tension effect and Spring Sponge X with a hardness at 42 degrees. The rubber provides players of wider ranging standards the pleasure of executing top spin strokes with heavy spin, unique to a friction High Tension rubber, as well as decisive counter-attacking play on the table.

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10002302
Spin: 100
Speed: 98
Control: 80
Hardness: medium-hard
Weight: 0.1 kg
Pcs: 1 pcs
ITTF: yes

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh