BUTTERFLY - Impartial XB

OFFENSIVE SPEED-ORIENTED SHORT PIPS The new IMPARTIAL XB rubber uses a harder pimples structure, combined with the ... See More

IN STOCK

OFFENSIVE SPEED-ORIENTED SHORT PIPS

The new IMPARTIAL XB rubber uses a harder pimples structure, combined with the High Tension sponge. It supports passive block shots as well as offensive play focused on speed. The IMPARTIAL XB rubber is recommended for a direct offensive playing style close to the table.

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10001702
Spin: 76
Speed: 90
Control: 68
Hardness: hard
Weight: 0.1 kg
Pcs: 1 pcs
ITTF: yes
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh