Der Materialspezialist - Turtle twister

TURTLE TWISTER is the top weapon for all defensive players that rely on the maximum possible creation of spin and the ... See More

IN STOCK

TURTLE TWISTER is the top weapon for all defensive players that rely on the maximum possible creation of spin and the highest possible control.

The extremely grippy rubber surface creates enormous rotation on the incoming ball when performing defensive strokes.

The defensive player can utilise this property to perform spin variations and to counter attack with hits and loops to score direct points.

TURTLE TWISTER the Rotation marvel for the modern defensive player.

Brand: Der Materialspezialist
Item code: 39001715
Hardness: medium
Weight: 0.1 kg
Pcs: 1 pcs
ITTF: yes
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh