BUTTERFLY - Tenergy 64

For maximum control and speed. TENERGY 64 possesses the ultimate in elasticity of High Tension technology. Pimples code ... See More

IN STOCK

For maximum control and speed. TENERGY 64 possesses the ultimate in elasticity of High Tension technology. Pimples code no. 64 combine to produce the feeling of being able to hold the ball on the racket for longer, thus achieving a longer contact. TENERGY 64 enables a player to exercise control and then attack with speed. Both spin and speed are its innovative features. TENERGY 64 is recognised by many of the world's top players as the ultimate rubber for speed and spin.

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10001213
Spin: 96
Speed: 105
Control: 65
Hardness: medium
Weight: 0.1 kg
Pcs: 1 pcs
ITTF: yes

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh