BUTTERFLY - Tenergy 80 FX

For balance with FX touch. TENERGY 80 FX is the perfect addition to TENERGY 80 family. The patented Spring Sponge is ... See More

IN STOCK

For balance with FX touch. TENERGY 80 FX is the perfect addition to TENERGY 80 family. The patented Spring Sponge is made 4° softer which allows for even more options in spin-oriented play while still feeling controllable in any situation.

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10001401
Spin: 96
Speed: 103
Control: 68
Hardness: soft
Weight: 0.1 kg
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh