BUTTERFLY - Centrefold 25 (2. jakost)

Chcete mít doma kousek historie? Pak Vám nabízíme stůl, na kterém vyhrál náš klub STEN marketing Havlíčkův ... See More

IN STOCK

Chcete mít doma kousek historie? Pak Vám nabízíme stůl, na kterém vyhrál náš klub STEN marketing Havlíčkův Brod mistrovský titul ČR v roce 2016.
Na tomto stole se hrály i utkání Ligy mistrů včetně památného zápasu proti Borussii Dusseldorf s Timo Bollem.
Stůl byl používaný jednu sezónu a je v perfektním stavu. V pravém rohu malé bouchnutí (viz foto).

Špičkový stůl s deskou 25 milimetrů a perfektním povrchem pro optimální a pravidelný odskok míčků. Deska je vyztužena rámem zabraňujícím prohnutí či zkroucení. Robustní podvozek se čtyřmi kolečky s brzdou. Jednoduché skládání stolu zabezpečené pojistkou.
Barva desky: zelená nebo modrá
Dodání bez síťky.
Certifikát ITTF.
Rozměr složeného stolu: 153x159x48 cm
Váha: 123 kg

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10801602
Weight: 123 kg
Pcs: 1 pcs
Material: Wood
Table top: 25 mm
ITTF: yes
Free shipping: ano
Warranty: 3 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh