BUTTERFLY - Amicus Start + 72 míčků + taška

We delivery this robot world-wide. AMICUS START The new AMICUS START is a high-quality table tennis robot featuring ... See More
IN STOCK

We delivery this robot world-wide.
AMICUS START The new AMICUS START is a high-quality table tennis robot featuring precise and durable hardware combined with a user-friendly panel. Allowing for up to six balls per exercise, AMICUS START lets you to adjust individual placement and select either topspin, sidespin or backspin for the exercise - even float balls without spin are possible. The Random function provides a realistic playing experience sure to improve footwork and technique alike. Special features of AMICUS START:

Simple interface
Up to 6 balls per drill, all balls with same spin, speed, & trajectory
Ball frequency of up to 100 balls per minute
Left-right Placement can change for each ball in a drill.
Connected with help of an easy and secure thin cable.
Optional: Key-fob-like remote control (small, lightweight and easy to fit in pocket).

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10751801
Weight: 10 kg
Pcs: 1 pcs
Warranty: 2 years

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh