BUTTERFLY - Tenergy 25 FX

Precision with FX touch. TENERGY 25 FX has pimples with a larger diameter which, when combined with a Spring Sponge, ... See More

IN STOCK

Precision with FX touch. TENERGY 25 FX has pimples with a larger diameter which, when combined with a Spring Sponge, produce a softer feeling. TENERGY 25 FX enables the powerful player to execute strokes with more topspin whilst maintaining control, especially when control and counter attacking close to the table is needed.

Brand: BUTTERFLY
Item code: 10001218
Spin: 100
Speed: 102
Control: 70
Hardness: soft
Weight: 0.1 kg
Pcs: 1 pcs
ITTF: yes

Add comment

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Security code
Refresh