BLOG

5 nejprodávanějších stolů roku 2019

Zajímalo by Vás, které stoly jsou v České republice nejoblíbenější? Které vítězí mezi kluby a které u amatérů?

Podívali jsme se na statistiku prodeje za rok 2019 a zde jsou výsledky:

1. BUTTERFLY Korbel Outdoor - nejprodávanější stůl roku 2019 obhájil své prvenství z minulého roku. Je oblíbený pro svoji kvalitní melaminovou desku, účelnost, jednoduchost a nízkou cenu. Kupují jej především rekreační hráči pro letní měsíce.

2. BUTTERFLY Space Saver - nejprodávanější stůl pro vnitřní použití je stálicí a nesmírně populární mezi kluby. Sice má desku jen 22 mm, ale deska má super kvalitní povrch a perfektní odskok míčku. Masivní podvozek a jednoduché skládání jsou důvody, proč patří tento typ stolu mezi nejprodávanější již cca 20 let.

3. BUTTERFLY Playback Rollaway - na třetí místo poskočil tento stůl oblíbený u klubů nižších soutěží i mezi rekreačními hráči. Disponuje deskou o šířce pouze 19 mm, ale i ta stačí na kvalitní pingpong. Výhodou je téměř poloviční cena ve srovnání se závodními stoly.

4. STIGA Expert Roller - oblíbený stůl s deskou 25 mm je velmi rozšířený po celé ČR. Preferují jej kluby, které potřebují, aby stůl zabral při skladování minimum místa a měl atest ITTF.

5. DONIC Waldner Classic 25 - další stálice na stolně-tenisovém trhu. Kvalitní deska a dvě samostatné poloviny, které se velmi lehce skládají. Také schválen ITTF.