BUTTERFLY - Timo Boll CAF

Timo Boll CAF je prkno obsahující zcela nový druh karbonu s názvem CAF. Ten zvyšuje pevnost prkna a zároveň ... Celý popis

SKLADEM

Timo Boll CAF je prkno obsahující zcela nový druh karbonu s názvem CAF. Ten zvyšuje pevnost prkna a zároveň zlepšuje reakci míčku a celkovou stabilitu při úderu. Nízká hmotnost (77-80 gramů).
Prkno je určené pro hráče hledající delší pocit míčku na pálce (tzv. dwell time) a vysoký stupeň kontroly v útočných úderech.

Velikost hlavy: 157 x 150 mm
Síla: 5,7 mm
Rozměr držátka: FL - 100x24x34 mm, ST - 100x22x28 mm

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10101906
Rychlost: 87
Kontrola: 67
Váha: 78 g
Vrstvy: 3+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit