JOOLA - Aluterna

Stůl JOOLA Aluterna je venkovní stůl na stolní tenis s vrchní deskou o šíři 6 mm v modré barvě. Deska je ... Celý popis

SKLADEM

Stůl JOOLA Aluterna je venkovní stůl na stolní tenis s vrchní deskou o šíři 6 mm v modré barvě. Deska je vyrobena z hliníkového plastového kompozitu odolná proti povětrnostním vlivům, vlhkosti a slunci.
Stůl obsahuje dvojité zajišťovací zařízení a 8 dvojitých koleček o průměru 15 cm (4 mají brzdu) pro větší bezpečnost při přepravě a skladování.
Masivní kovový podvozek zajišťuje stabilitu i na nerovném povrchu. Zadní nohy mají nastavitelný šroub k vyrovnání nerovností terénu. Samostatné poloviny umožňují hru jednoho hráče.
Vyhovuje evropským normám (EN 14468-1 D).
Rychlá montáž za 20 minut.

Deska: 6 mm modrá Alu
Rám desky: 50 mm
Barva desky: modrá
Síť: ano (černá síťovina)
Kolečka: 8 dvojitá kolečka - 4 z toho s brzdou
Váha: 68 kg
Rozměr stolu (dle standardu ITTF): 274 cm x 152,50 cm x 76 cm
Rozměr složeného stolu: 185 cm (šířka) x 65 cm (hloubka) x 160 cm (výška)
Záruka: 2 roky
Doprava: dodání po celé ČR za 390 Kč (3 pracovní dny)

Cena dopravy po celé ČR: zdarma

Výrobce: JOOLA
Kód zboží: 16802401
Váha: 68 kg
Balení: 1 ks
Materiál: melamin
Deska: 6 mm
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit