BUTTERFLY - Puren (bunda)

NOVINKAJsme jeden tým! Kolekce PUREN byla vytvořena na podporu klubů. Bundy mají klasický střih, dvě postranní kapsy, ... Celý popis

SKLADEM

Jsme jeden tým! Kolekce PUREN byla vytvořena na podporu klubů. Bundy mají klasický střih, dvě postranní kapsy, kvalitní zipy, uzší konce rukávů. Navíc oblíbené barvy, decentní design a pohodlný materiál - to vše s cílem uspokojit všechny hráče z vašeho klubu. A v neposlední řadě Puren nabízí garantovanou dostupnost až do roku 2028! To vše za velmi atraktivní cenu.
Bunda Puren se vyrábí ve dvou různých barvách a poskytne vám komfort při tréninku i utkání. Doporučujeme dokoupit kalhoty Puren. Bunda a kalhoty se prodávají zvlášť a můžete si vybrat rozdílnou velikost. Buďte jeden tým v jednotném oblečení.
Materiál: 100% mikrovlákno 3065WR
Barvy: modrá, červená

Nevíte, jakou zvolit velikost? Mrkněte na odkaz výše Jakou vybrat velikost?
Nesedí Vám velikost? Rádi Vám ji zdarma vyměníme.

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10352303
Pohlaví: unisex
Typ: Bunda
Váha: 0.5 kg
Balení: 1 ks
Materiál: 66% bavlna, 34% mikrovlákno
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit