DONIC - New Impuls 6.5

Prkno z kolekce DONIC 2019. Prkno vyrobené pomocí unikátní technologie Impuls. Ta byla poprvé představena v roce ... Celý popis

SKLADEM

Prkno z kolekce DONIC 2019.

Prkno vyrobené pomocí unikátní technologie Impuls. Ta byla poprvé představena v roce 2000 a nyní dále vylepšena. Spočívá ve speciálním lepidle Latex/Epox, které je použito při slepení jednotlivých dýh. Díky němu je dosaženo unikátních vlastností - měkký pocit, zrychlení míčku a perfektní kontrola.

New Impuls 6.5 je allroundové prkno pro všestrannou hru. Nabízí výbornou kontrolu míčku ve všech úderech a velmi měkký pocit.

Doporučujeme pro hráče s variabilitou úderů, kteří preferují kontrolu.

Výrobce: DONIC
Kód zboží: 14101901
Rychlost: 74
Kontrola: 87
Váha: 80 g
Vrstvy: 5
5
Balení: 1 ks
Materiál: Dřevo
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit