BUTTERFLY - Ovtcharov Innerforce ALC

Ovtcharov Innerforce ALC je prkno vyvinuté přesně podle požadavků německé superstar Dimitrije Ovtcharova, který ... Celý popis

SKLADEM

Ovtcharov Innerforce ALC je prkno vyvinuté přesně podle požadavků německé superstar Dimitrije Ovtcharova, který se stal smluvním hráčem v roce 2020. Výsledkem je o něco silnější a větší prkno ve srovnání s Innerforce Layer ALC. Dokáže vyprodukovat velmi silné a rychlé údery díky energii, aniž by hráč musel hrát silověji. Zároveň si zachovává vysoký stupeň kontroly díky delšímu času míčku na pálce (tzv. dwell-time).
Design dřeva byl navržený Ovtcharovem. Iniciály DO vyjadřují nekonečné možnosti hry zvané stolní tenis a držátko s černo-žlutým plíškem pak eleganci a sílu.
Ovtcharov říká: Co se týká mého vybavení, jsem puntičkář. Za svoji kariéru jsem vyzkoušel mnoho prken, ale až nyní mohu říct, že jsem konečně našel to, co jsem hledal. Ovtcharov Innerforce ALC v sobě kombinuje dvě složky - obrovskou dynamiku a pocit míčku díky karbonu Arylate a silnějšímu středu. Design držátka je také krásně provedený na mé přání. Byl to dlouhý proces zkoušení a testování, ale vyplatilo se mi to. Nyní jsem šťastný, že mohu hrát s tímto prknem.
Doporučujeme útočným hráčům s převahou topspinových úderů.

Vrstvy: 5 + 2 karbon (Arylate ALC)
Velikost hlavy: 158x152 mm
Síla: 6.2 mm
Rozměr držátka:
FL: 100×25×34 mm
ST: 100×23×28 mm
AN: 100×25×34 mm

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10102106
Rychlost: 97
Kontrola: 65
Váha: 88 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit