STIGA - Raketa Padel ACT

NOVINKAACT je dokonalá raketa pro ty, kteří hledají snadno hratelnou raketu na padel, aniž byste museli dělat ... Celý popis

SKLADEM

ACT je dokonalá raketa pro ty, kteří hledají snadno hratelnou raketu na padel, aniž byste museli dělat kompromisy, pokud jde o pocit a odolnost. Lehčí padelová raketa, která má velký sweet spot s měkčím a lehčím jádrem, které poskytuje dobrou kontrolu a rychlost i při méně intenzivní hře. Velký sweet spot také poskytuje uspokojivý dopad míče, i když je míč zasažen blíže k rámu. ACT váží pouze 355 g, což usnadňuje pochopení podstaty sportu a zároveň snižuje zátěž pro zápěstí, loket a rameno. Nízké vyvážení také dělá z ACT snadno použitelnou padelovou raketu, která poskytuje dobrou přilnavost k míči. Díky prodloužené rukojeti je raketa ideální pro obouručný backhand. Tenká vrstva uhlíkových vláken dále na úderové ploše v kombinaci s měkkým jádrem vytváří dobře vyváženou raketu, která pomáhá novým hráčům rozvíjet jejich dovednosti. Technologie uhlíkových vláken Carbon One také přispívá k vyšší odolnosti rakety. Šíře rámu 38 mm.

Barva: černá/zelená

Nejlepší vlastnosti:

- Lehčí, flexibilní padelová raketa, která nabízí skvělé odpuštění i při úderech mimo střed.
- Carbon One - tenká karbonová vrstva, která poskytuje maximální rychlost a kontrolu.
- Optispot React - velký sweet spot pro dobrý dopad míče.
- Delší úchop - ideální pro obouručný backhand.
- Skandinávský design od STIGA, s kulatým tvarem a nízkým vyvážením.
- Hmotnost: 355 (+/-10 g).
- Raketa má maximální délku 45,5 cm a je schválena pro všechny typy soutěží. Pouzdro není součástí dodávky.

Výrobce: STIGA
Kód zboží: 12902401
Tvrdost: střední
Váha: 0.355 kg
Balení: 1 ks
Materiál: karbon

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit