STIGA - DNA Dragon Grip 55

Kolekce potahů STIGA 2021 Potah STIGA DNA Dragon Grip 55 se bude líbit milovníkům čínských potahů. Potah má ... Celý popis

SKLADEM

Kolekce potahů STIGA 2021
Potah STIGA DNA Dragon Grip 55 se bude líbit milovníkům čínských potahů. Potah má lepivou vrchní gumu, která nabízí vysokou přilnavost a rotaci v míčku. Letová křivka míčku je vyšší, čímž můžete na soupeře vyvinout enormní tlak.
Potah je vyrobený v Německu a houba se produkuje díky nové technologii C-Touch Tensor. Ta byla vyvinuta pomocí AI (umělé inteligence) díky zkoumáním dat z tisíců vzorků potahů s jediným cílem - vyhodnotit a nalézt tu ideální kombinaci materiálů pro vytvoření optimálního potahu. Výsledkem je houba s tvrdostí 55 stupňů s velmi příznivou odezvou od pálky při všech úderech.
Potah doporučujeme hráčům zaměřeným na rotace a kontrolu míčku.

Výrobce: STIGA
Kód zboží: 12002205
Rotace: 99
Rychlost: 102
Kontrola: 75
Tvrdost: tvrdá
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit