DONIC - Bluestorm Big Slam

Potah z kolekce DONIC 2018. Potahy DONIC Bluestorm jsou vyrobeny novou technologií s užší vrchní gumou. To ... Celý popis

SKLADEM

Potah z kolekce DONIC 2018.

Potahy DONIC Bluestorm jsou vyrobeny novou technologií s užší vrchní gumou. To umožnilo zvýšit spodní houbu v síle max (cca 2,3 mm). Zároveň jsou potahy lehčí než předchozí Bluefiry M a JP. V nabídce je pět verzí - Z1 Turbo má tvrdou houbu o tvrdosti 50®, Z1 a Z2 mají stejně tvrdou houbu o tvrdosti 47,5®, Z3 a Big Slam mají houbu měkčí 42,5® s většími póry.

Bluestorm Big Slam je útočný softový potah poskytující středně vysokou rychlost a kontrolu vaším úderům. Vroubky pod gumou jsou širší, čímž je dosažena nižší trajektorie (letová křivka míčku). Nejpomalejší a nejcitlivější potah z řady Bluestorm.

Potah je určen pro topspinové útočné hráče s důrazem na kontrolu míčku.

Síla houby: 1.9 / 2.1 / max (2,3 mm)

Výrobce: DONIC
Kód zboží: 14001802
Rotace: 95
Rychlost: 95
Kontrola: 78
Tvrdost: měkká
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit