BUTTERFLY - Záchytná síť na míčky

NOVINKABUTTERFLY 2023 Záchytná síť na míčky od Butterfly vám posbírá všechny míčky při hře s robotem, nácviku ... Celý popis
SKLADEM

BUTTERFLY 2023

Záchytná síť na míčky od Butterfly vám posbírá všechny míčky při hře s robotem, nácviku podání nebo při tréninku se zásobníkem.
Rychlá a snadná montáž na konec stolu díky šroubovacím spojkám (otvor 38 mm). Pevná železná konstrukce s boční sítí. Míče zachycené do sítě propadávají otvorem do nádoby nebo kbelíku (není součástí dodávky).

POZOR - síla desky vašeho stolu včetně bočního rámu musí být alespoň 40 mm a větší. Pokud je menší, tak budete muset dát do svorek vypodložení.
Maximální šíře stolu + rámu: do 95 mm


Rozměry sítě (d x v x š): 202 x 75 x 162 cm
Rozměry tašky (d x v x š): 70 x 14 x 14 cm

Hmotnost: 2,6 kg

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10822301
Váha: 2.6 kg
Balení: 1 ks
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit

Mohlo by se vám také líbit